Dag 11 – Någonting jag oroar mig för

Någonting jag oroar mig för är det att (jag överreagerar nu) typ att jag har ju då som sagt skadat min svanskota. Från inte hur jag lyckades med det.. nej eller jo. Jag skulle göra en grej på cheeren och så så knäcktes den till. Och i värsta fall kan den ha hoppat ur led och tillbaka eller hoppat ut led helt, eller brutit den! ;o Och det har snart gått en vecka nu och jag kan inte sitta elelr ligga vanligt. Ni förstår inte hur ont det gör! Men springa kan jag faktist utan att typ börja gråta iallfall i värsta fall.
Som igår i skolan när bussen kom och vi sprang allt vad vi hade, då gick det fart i mig! Nejmen, ni ska inte tro att jag fejkar, vilket jag verkligen verkligen inte gör! För jag var ju inte med på gympan då den dagen. Men det jag oroar mig för är att den kanske ha hoppat ur led och jag måste åka till dokton och göra väldigt obehagliga saker! Säger inte vad det är! (bara mina vänner vet) Åh hemskt.
Och att typ jag inte kan göra fullt ut på DM. För det är inte lågnt kvar nu, (åååh längtar så himla himla mycket) Har redan börjat drömma cheerleadingdrömmar som jag drömmer innan varje tävling. Hemska drömmar som att vi ska göra nått fel eller att jag har glömt hur programet, eller att hela salen släcks och vi inte kan se nåt men ändå måste göra programet och såntdär! För nu kan jag bara vara med och bygga inte göra hopp eller nånting! :(:( och jag vill verkligen det nu, för jag vill att allt ska sitta perfekt på DM. Menmen. Det kommer gå över, det vet jag! (jag är född med väääääldig tur.) 

Ni kanske såg att jag hoppade över dag 10,
det är för att jag inte kan lägga upp vad jag har haft på mig idag för jag sitter här i pjyamas, men jag lägger upp det sen innan jag åker. (vart jag nu ska)
Puss

Detta hade jag iallfall på mig igår! 

  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0