Helgens planer

I helgen ska Victoria sova hos mig! Mysigt!♥ Jättelängesen faktist. Sen så ska vi på Lördagen träna cheerleading! Vi ska träna till ett lag som ska bli senior avancerad. Kommer inte komma med, eftersom dom ska ta ut från både Wildcats, Cougars och Cats. Och det finns så himla många bra. Men ska iallfall bli kul att träna! Tryouten är den 28 maj, så vi kommer träna 3 gånger tills dess.
Eller något sånt. Så det kommer bli jättekul! Men ja, måste som sagt gå och lägga mig nu! Puss
Tumblr_laxm4vhy7j1qdvy9ko1_500_large
ÅH dröm eller vadå.. tänk att sitta där uppe. Ja dör


JAG DÖR

Kom presic hem fårn Ella, nu sitter jag här och kollar på Top Model. Det var ett till efter det andra idag (sesång 15) Undra varför? Så kollade ett avsnitt hos Ella, vi dog av skratt när dom skulle göra en reklam. Ann är så himla klumpig så man dör! Å herregud :') Kunde inte andas så mycket jag skrattade! Vi gjorde iallfall klart rosetterna. Så ni som har beställt får dom imorgon! Nu ska jag kolla klart på Top Model, och sen ska jag göra i årdning mig och sova! Somnade halv 12, vilket är väldigt sent för mig eftersom jag går upp kvart i 7 typ. Så inte så jättekul att gå upp då.

Nu börjar det! 

Rosetterna!


hej, världens sämsta uppdatering jagvet

Hej
Idag efter skolan gick jag och Ella av vid allum och köpte godis! Kände för det den sista februari. Hihi, nu är det hård träning som gäller! Och inget godisätande! För jag ska bli smal smal smal. Och kommer inte träna bara för att bli smal. Utan för att jag har så himla mycket energi, är egentligen inte den som ligger i soffan eller sitter vid datorn. När man var liten kunde man det för då var man ute på alla raster och lekte av sig, men nu sitter man ner.. Och då när jag kommer hem så har jag ingenting att göra så jag sätter mig vid tvn och äter? Är inte nog inte den ända som har det så. Vissa kanske gillar det, men inte jag!! Älskar att röra på mig.. så!

Igår dåså, var det träning. ASTAGGAD till DM nu, längtar så mycket så jag vill bara att tiden ska rinna iväg nu! Ni förstår nog inte hur mycket jag längtar! Helt sjukt.. tjatar om det varje dag i skolan med Ella, haha!
Juste på tal och cheerleading, så sa Ella att hon hade fått massor av nya beställningar, GOODIE. Jättekul att göra faktist, och dom blir jättefina! Kontakta gärna oss om ni skulle vilja ha en! Nu ska jag sitta här en stund till, och inte göra nått! Tyvär, min tråkiga liv. Har aldrig några läxor heller? Inte för att jag vill det men, man har inget att göra på dagarna! Har inte lika ont i min svanskota längre, så kommer nog vara med helt fullt på träningen på onsdag! YES:):):)
Känner mej jätteotränad har inte stretchat på.. vad e det? 1 vecka.. 3 träningar.Det suger, och jag har inte kunnat stå på händer i mitt vardagsrum som jag brukar.. haha! Oj speciellt, men a. Så känner mej som en FET KLUMP

jaja, puss hörs sen!



Dag 13 - Mitt drömbröllop

Mitt drömbröllop är helt klart på stranden! På en ö och ön ska nästan vara helt öde! Och ska vara gjort för mina gäster, och sån där lyx!! Sånt där fint bröllop som dom har på mamma mia skulle inte sitta helt fel, Det är verkligen en dröm. Och sen massa fest på kvällen ute hela natten i värmen. Underbart, ser allting framför mig.. *åh* och sen ta massa fina strandbilder. Och som på min kusins bröllop som jag var på i sommras i kroatien, där hyrde dom en "filmare" som filma allt hela dagen med vääärsta kameran.. Jäklar asså! så dom har film på allt i detalj nu.. Vissa tänker ju att man ska minnas det i sitt hjärta men det gör inte jag ändå, så lika bra att få ner allt på film, inte sant? Ja, detta var mitt drömbröllop.



UPPDATE

Rihanna – Fading
Godmorgon, nu ska jag snart bege mig ut för att sälja GT.. tänkte gå runt lite extra idag för att käna lite me
r pengar. Just nu sitter jag och lyssnar på musik, ska börja klä på mig snart och göra mig iårdning. Sen när jag kommer in, ska jag sitta och slappa tills träningen börjar! VIll verkligen träna, känner för det! Även om jag inte kan hoppa och sånt där fortfarande!!:( Har haft såhär ont i en vecka nu. Så mamma ska ringa till vårdcentralen tyå på tisdag och det inte har gått över. Åh:( Aja, ikväll ska alla tjejerna hitta på nått på kvällen tror ja? ;) Puss


Igår,
Linne: Ullared
Tröja: H&M tror jag, men jag köpte den i 5an typ.. så ja.


Mobilblogg

Hej! Igårkväll när vi kom hem, kom hem typ halv 9. Trodde vi skulle vara hemma mycket senare. Så ja, vi stannade på ica och köpte godis och sånt sen kom vi hem och kolla på melodifestivalen, (haha) det suger, men tiden gick och sen kolla vi på film, och då somnade jag i soffan.. Pappa väckte mig, och jag var jättetrött! Så jag borsta tänderna snabbt och putta ner alla saker från min säng och somnade typ 5 sekunder efter.. Haha! Så jag hann inte blogga. Men nu har tyvärr min syster datorn, så kan tyvärr inte lägga in några bilder:( Men blogg.se appen ska ju alla kunna ladda ner i mars ungefär, säger dom. Så det blir ju perfekt!!)". /Emilia

Dag 13 - Mitt drömbröllop

Mitt drömbröllop är helt klart på stranden! På en ö och ön ska nästan vara helt öde! Och ska vara gjort för mina gäster, och sån där lyx!! Sånt där fint bröllop som dom har på mamma mia skulle inte sitta helt fel, Det är verkligen en dröm. Och sen massa fest på kvällen ute hela natten i värmen. Underbart, ser allting framför mig.. *åh* och sen ta massa fina strandbilder. Och som på min kusins bröllop som jag var på i sommras i kroatien, där hyrde dom en "filmare" som filma allt hela dagen med vääärsta kameran.. Jäklar asså! så dom har film på allt i detalj nu.. Vissa tänker ju att man ska minnas det i sitt hjärta men det gör inte jag ändå, så lika bra att få ner allt på film, inte sant? Ja, detta var mitt drömbröllop.



Nu sticker jag!

Kom hem från myrins för nån timme sen, köpte massa fint! Nu ska jag och min familj åka till våra kusiner, för min kusin fyller år. Så ikväll kan jag tyvär inte hitta på nått mer er tjejer! (Om vi en skulle det) Iallfall, åker nu uppdaterar sen när jag kommer hem!


banden vi köpte!

Hjälp mig.. !!

Typ i början av skolan så lovade pappa mig att jag skulle få en dator om jag lixom nivet, fick bra på prov och såntdär, och skötte mig. (vilket jag redan gör) men lixom plugga om det är prov och så. Och terminen börjar lida mot sitt slut.
Så iallfall nu så kommer han ner och frågar om vi inte skulle få en dator i skolan i 8an ändå så det var onödigt, (vem behöver två datorer?) Och vad jag ville ha istället för en dator. Och jag har allt jag behöver och vill ha lixom. Mitt rum skulle jag iof vilja göra om. Men inte helt, typ lite smågrjer bara. Och tv ska jag önnska mig när jag fyller år. Så jag har ingenaning vad jag ska att jag vill ha!! Hjälp mig!! 

Men en resa skulle ju inte sitta fel iof.. Typ med mamma eller pappa bara nån vecka i sommar typ. hihi. 

Iallfall idag ska jag till myrins med Ella. Jag och ella ska iallfall köpa band till alla rosetter som jag redan har skrivit men a, sen ska vi åka och köpa massa massa godis!!!
ÄR ASTAGGAD, för jag och Ella ska båda skaffa godislöfte och börja träna ju. Så i hela mars kommer jag inte äta nått godis eller nånting! buhu.. Så det måste ju bli ett stort avslut!" 

Tumblr_lh80bixxmt1qc0dx7o1_500_large
 


Dag 11 – Någonting jag oroar mig för

Någonting jag oroar mig för är det att (jag överreagerar nu) typ att jag har ju då som sagt skadat min svanskota. Från inte hur jag lyckades med det.. nej eller jo. Jag skulle göra en grej på cheeren och så så knäcktes den till. Och i värsta fall kan den ha hoppat ur led och tillbaka eller hoppat ut led helt, eller brutit den! ;o Och det har snart gått en vecka nu och jag kan inte sitta elelr ligga vanligt. Ni förstår inte hur ont det gör! Men springa kan jag faktist utan att typ börja gråta iallfall i värsta fall.
Som igår i skolan när bussen kom och vi sprang allt vad vi hade, då gick det fart i mig! Nejmen, ni ska inte tro att jag fejkar, vilket jag verkligen verkligen inte gör! För jag var ju inte med på gympan då den dagen. Men det jag oroar mig för är att den kanske ha hoppat ur led och jag måste åka till dokton och göra väldigt obehagliga saker! Säger inte vad det är! (bara mina vänner vet) Åh hemskt.
Och att typ jag inte kan göra fullt ut på DM. För det är inte lågnt kvar nu, (åååh längtar så himla himla mycket) Har redan börjat drömma cheerleadingdrömmar som jag drömmer innan varje tävling. Hemska drömmar som att vi ska göra nått fel eller att jag har glömt hur programet, eller att hela salen släcks och vi inte kan se nåt men ändå måste göra programet och såntdär! För nu kan jag bara vara med och bygga inte göra hopp eller nånting! :(:( och jag vill verkligen det nu, för jag vill att allt ska sitta perfekt på DM. Menmen. Det kommer gå över, det vet jag! (jag är född med väääääldig tur.) 

Ni kanske såg att jag hoppade över dag 10,
det är för att jag inte kan lägga upp vad jag har haft på mig idag för jag sitter här i pjyamas, men jag lägger upp det sen innan jag åker. (vart jag nu ska)
Puss

Detta hade jag iallfall på mig igår! 

  

hej bloggen

Tjena alla mina 3 läsare! Kände för att blogga lite granna. Man har ingenting att göra annars! Har varit helt tomt.. Men igår iallfall så var det alla tjejerna dådå, jag Nor Matilda Ella Sandra Sanna Danni (linnea som gick till en annan tjejkväll efter en timme) 
ASGRYM kväll, måste jag säga! Fyfan vad kul vi hade! Älskar er alla så sjukt mycket!
Vi är som en stor familj, vi gör typ allt tillsamans! På söndagkvällar när vi bara hänger dagen innan skolan, alla tjejkvällar. Ni betyder så sjukt mycket!  Man tänker inte på det, men vi är verkligen så himla tajta och kan säga allt till varandra. Åh till sommaren ser jag verkligen fram emot när vi ska (har jag bestämt) Ha massa tjejkvällar ute på kvällarna. Sen varma sommarkvällar. ♥
Kan berätta lite kort vad vi gjorde: Först så kom alla till Matilda så lagade vi tacos, (euw) typ helt galet alla typ tappa grejer, den rivna osten åkte ut på hela bordet 3 gånger typ. Haha! och Lite så andra såser som blev nerslängda på golvet. Sen så åt vi asycket så alla var proppmätta. Sen stack vi hem till Nor och hade askul, söta Nor hade typ förberätt allt, (naw) så satt vi och åt godis,chips,tårta mm. Så jag hållde på och spy!! Var såhär nära.. Jag och Ella hade lite vattenkrig, och kolla på film gjorde vi oxå.. Jag Sanna och Ella bråka och slog varandra (som vanligt vi ska alltid bråka HAHA) och mycket mycket skratt blev det gott om! Gick la hem typ vid 11 ungefär. Sen satt jag bara hemma och dega restan av kvällen tills jag var så trött att jag var tvungen att gå upp och lägga mig, mina ögonlcok vägde TON.
Idag vet jag itne vad vi ska hitta på, jag och Ella ska åka till myrins iallfall och köpa band och sånt till rosetter vi gör. Om ni vill köpa komentera detta inlägget! 
En kostar 50-60 kr. Två kostar 80 kr.



Några vi har gjort, kommer göra mycket snyggare nu för detta var våra första så ni vet!
även om man inte går i cheerleading får man såklart köpa ändå)
Pusssss


C YA

Ska nog lägga ner denan bloggen oxå tyvär, haha wb linnea nu känner jag! Haha, men känner inte för det nu när skolan börjar, går inte så bra här hemma heller tyvär. Familjen går före bloggen! Har tappat bloggsuget helt! Men ja. Kanske bara blir en bloggpaus eller så. Men det lutar mer åt att jag tar bort bloggen faktist.

HEJDÅ

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.

gud, har verkligen massa bästa vänner. Här är några bilder:





Har massa bästa vänner, är jättesvårt att bara välja en eller två. Sen är det ju 1-3 st här som är mina närmsta iof. Men ja, älskar alla exakt lika mycket♥

Fresten! Har inte bild med alla heller.





catgame

Hejsan, nu har jag och Julia kommit in. Vi sålde GT, gud va kallt det ÄR! Kan nästan inte skriva för mina fingrar är förlamade. Nu har vi gjort 55 levlar på kattspelet!! ASbra. Jag ska till träningen sen vid 3, ska bli kul;) Skriver mer sen när jag kommer hem! Vi hörs


från ellos

Provade kläderna med shorts.. för att det ser bättre ut då!! (till sommaren)




Julia&Emilia

Förlåt för det himla himla dåliga uppdateringen!! Haha pinsamt dåligt..Har varit med Julia hela dagen! Och vi har gjort alla möjliga saker. Tog lite fina bilder med min kamera, och sen åkte vi till ica och köpte Ben&Jerry. Sen åkte vi hem till Julia satt och spela massa spel och lyssna på musik. Och satt och kolla oss i spegeln i typ en halvtimma ifall ni ville veta.. haha! Sen åt vi och efter det satt vi och åt Ben&Jerry. Vi satt och spela katt spelet i ja.. 2 timmar? (överdriver inte). Och nu sitter vi här hos mig.. asså ni fröstår inte hur svårt kattspelet är?! Det är jättespännande! Ni måste testa.. klara bana 22 om ni kan!? Jag och Julia satt och försökte med den 45 minuter och sen när vi klara den så typ grät vi! Haha, Cat Physics heter spelet (på iphone) Nu ska vi sitta och försöka klara ännu mer banor på kattspelet (vilket liv vi har..)
Lägger upp bilderna som jag och Julia tog snart.

Jag idag. Tröjan fick jag från Ellos idag!


Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

En dålig vana.. Typ att jag äter som en häst, äter lixom andras rester.. så jävla äckligt. Haha! Och om vi har tex nått sött hemma, så småäter jag upp alla vad det nu är kakor/cupcakes/glass/chips ja, allt jag kommer åt. Och så undrar jag varför jag går upp i vikt.. haha!! Inte så konstigt kanske. Men jag och Ella har bestämt oss. (vilket vi har gjort väldigt länge) Men att vi ska börja äta nyttigt och vara hälsosamma! Och börja träna! Vi vill kunna visa oss i bikini och vara stolta över hur vi ser ut. Så, nu får vi ser hur detta kommer gå.
Önska oss lycka till!
Tumblr_lgu0odiomh1qclfj6o1_500_large


Fick en fråga

Hur ska du kunna göra allt dedär för 1 miljon?

Svar:
Det där med att köpa ett hus till mina föräldrar var väl kanske lite och ta i, men om vi säljer vårat och så då oxå menar jag. Men annars fattar jag inte frågan? Tänk en resa kostar till tex Thailand 5 st är runt 50-60 tusen. Och en halv miljon är 500 000 hade kunnat göra 10 st Thailandresor med h e l à min familj. och jag hade faktist kanske tänkt att åka ensam.. Vem vet? Och kläder hade jag ju verkligen haft råd med, smycken och accesoarer också! Bjuda vänner och så, 1 miljon är ändå ganska mycket. Sen beror det ju på HUR mycket jag ger bort, och HUR mycket jag köper för. Så à.

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon

Jadu.. Jag skulle först och främst boka en resa. Köpa massa massa massa kläder. Och smycken, köpa massa grejer till mitt rum, bjudit mina kompisar på typ vad dom än ville ha! Låter jag självisk om jag säger att jag inte tänker sjänka nått till folk i fattiga länder? Jo.. det gör jag. Så sjänka pengar tíll, cancerforskning.. verkligen. Och till fattiga då. Köpa massa ''lyxsaker'' resa lite till, och spara lite också. Köpa nytt hus till mina föräldrar, (min familj) och typ, a det är la typ det? Skulle typ köpt, världens finaste löshår, färjat håret på en asdyr salong, så jag fick den perfekta hårfärgen jag vill ha! Så det ser asäkta ut. Allt kan jag ju göra nu oxå.. (det där med och löshår och de) men ändå jag hade kunnat det lite så på måfå, typ en gång i månaden. Ja gjort mig så snygg som möjligt. HAHA KNÄPP JA LÅTER.. 
Men ja typ bjuda hela cheerlaget på värlsta cheer-resan, hoho (så snäll e jag aw) Skaffa hemlärare för att jag reste så mycket hela tiden, så jag missade mycket i skolan så kunde hon läraren följa med mig överallt, typ så jag inte kom efter. Där lät jag klok.. SEN så hade jag tatt hand om mig själv, typ gått på stan en gång i veckan minst och tatt med massa kompisar.. (vem vill åka ensam..) jaa, haha!
Tumblr_lgtfqcbr6p1qdl0pso1_500_large
Tumblr_lgls35lkw41qbsbszo1_500_large
det hade varit nått..
Tumblr_lgdbj7zehd1qgg028o1_500_large
hade solat i alla länder som en galning,
så när jag kom tillbaka till
Sverige skulle min bränna aldrig försvinna
180023_191126390910658_100000398943552_555147_5793840_n_large
Victoria, har för mig att du har varit här? (;


så snyggt..


tog bilden från sandra, asså detta på sommaren ÅH


DAGENS GÅNG

Hej, idag vaknade jag hos Sandra av solen, åh jätteskönt att vakan så. Jag trodde typ att det var sommar, så kollar ju ut så är det snö.. Vilken besvikelse det blev alltså:/ Jag tror typ att det ska vara 20+ fast det bara är februari? Men det känns som om det ska vara asvarmt pga av all sol, men nää.
Iallfall så när jag kom hem från Sadnra kolla jag på Top Model då, och sen somna jag! Så pappa väkte mig så åkte vi in till stan och mötte upp mamma Annie, och Rebecca. Så åt vi på Jensens. Så himla gott.. verkligen. Såklart när vi ska gå till bilen så har pappa ställt den 15 min därifrån, *åh så himla typiskt min pappa* så vi går där i kylan och jag har ju bara skinjacka? Förstår fortfarande inte varför jag väljer den jackan... Nu sitter jag här och käkar chips och mår asilla.
Det blev lite för mycket, för jag åt glass där oxå, fick ta hur mycket man ville. Och jag frågar alltid Annie när jag är nånstans, haha så jag fråga om hon kunde följa med mig och hämta glass, så drar jag i den spaken ochså kommer det jättejättemycket och den slutar inte!! Så jag får lite smått panik, Annie (min syster)  hjälpte mig, och en servitris där kommer förbi, ''oj det blev lite mycket där va?'' jag: eh haha a.. sen så ville jag har sånna daimkulor, jag ba kan du ta sånna till mig? (var menat till Annie) och det står en tjej som tar sånna just då, jag ba ''asså inte du.. haha'' hon ba ''haha a jag hade kunnat göra det^^''  ASGÖTT. känner mig smockfet just nu. Menmen. Imorgon ska jag vara med Julia. Undra vad vi ska hitta på.. Nu ska jag typ fortsätta sitta här. Har ingen aning vad ja ska göra.
SES

haha oj speciellt.. men jag och Matilda skulle se om vi blev lika breda osm en *viss person* hihi


HAHA


svar

Anonym om MEAN GIRLS 2 !!:
vilken bio såg ni? :)

svar: Vi såg trassel!:)

KALLT

Nu har jag kommit hem från Sandra, eller ja för 2 timmar sen. Jag gick hem, så när jag ska öppna dörren har någon bytt nyckel på nyckelklippan (?) heter det så... iallafall så går det inte att öppna, och ingen svarar så jag sitter där och fryser ihjäl!! Det var hemskt, har suttit här en stund och bara kollat på Top Model, och inte gjort så mycket mer! Tyvär är det fredag idag:'( Detta lovet har gått jättesnabbt! Någon som vet när det är påsklov?!? *desperat* Men måste gå upp och sätta mig i solen igen, det är iskallt här nere! Puss
När jag och Sandra var i allum igår:






MEAN GIRLS 2 !!

Nu har vi precis vaknat, och nu ska vi kolla på meangirls 2! Igårkväll kolla vi på lejonkungen 1,2 och 3. Haha! Lika roligt.. fast jag kunde inte hålla mig till mitten av 3an för då somna jag, sen tog vi ansiktsmask och så. Bion var asrolig värd att se! Vi satt i en asstor salong så det var grymt(; Sen körde sandras syrra oss hem, och jag packa se drog jag till Sandra! Jaja ska gå nu. Vi hörs! 


Dag 6 – En person jag vill träffa just nu.


jag vill träffa denna snyggingen just nu!!!
Julia? Ska vi träffas i helgen?(a)


SKREV JAG DETTA.. nej?? eller..

Jag och Sandra i stan igår! Berättade jag om denna dagen? Har inget minne av att jag har gjort det, så jag berättar lite kort. Först så gick jag upp åt frukost, och innan jag gick till bussen ladda jag ner appen Whatsapp så jag och VIctoria sitter och göra videosar om vad vi gör hela tiden! Rätt så intressant!
Iallafall, jag och Sandra gick runt lite, hittade världens finaste tunika.. åh ja dör! Måste ha den.. Och så åt vi glass på mc. Sandra kollade efter jeans, men köpte inget. Det var svinkallt, typ snöstorm och jag ville dö just dom minutrarna! Fyfan alltså! Jaduu.. vad gjorde vi mer? Typ satte oss på världens konstigaste resebuss typ? För att komma till Bergakungen, hämtade iallafall ut biljetterna ochså. Och idag ska vi se trassel!! Kom på det imorse.. jag ba.. ''juste det är torsdag!!'' Sen åkte jag iväg till träningen, det var jättekul träning, jag och victoria.. ja vad gjorde vi, skratta åt nått jättemycket, kom inte på vad det var.. eller det gör vi iof alltid men ändå!

Här får ni bilderna från igår!





OUTFIT



Förlåt för att jag suddade ansiktet men fastnade inte på detta fotot!
jacka: Bikbok
Blommig ''kjol'': Bikbok 
Jeans: Bikbok 
Kofta: INTE BIKBOK , H&M 
Linne: Bikbok..

Inte okej.. allt från bikbok?! HAHA


 

sandrutt ♥

I'm home, nu ska jag åka i väg och träna cheerleading!♥ Skriver mer sen när jag är hemma, och då lägger jag upp några bilder från idag oxå, Ville bara säga en anna sak JAG HATAR SVERGE OCH JAG ÄR INTE NÖJD ELLER STOLT ÖVER ATT BO HÄR. INGEN VILL LEVA I ISTIDEN!!


Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Pengar. pengar, pengar pengar.. är skyldig mina vänner väldigt mycket nu! Klart så ska dom få tillbaka det! När jag får min månadspeng.. + att jag har 160 redan nu. Så ni personer som jag är skyldiga NI SKA FÅ ERA PENGAR! Lovar. Ser framför mig typ på tv (lyxfällan) när jag sitter i en lägenhet i en förort och har tusentals räkningar och lånar för att jag tror att jag har pengar till att resa.. Haha och gråter och säljer alla mina ägodelar.. buhu
Haha nejdå. Måste bara sluta köpa upp innan jag har fått mina pengar! Så alla vänner, om ni ska vara med mig vänta tills den 20one från och med nu! *Haha* (a) 

Oj glömmde helt av att jag skrev om ''Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.'' ?


♥ägd julia♥



sunshine

Godmorgon, ska börja göra mig iårdning snart för att åka till stan med Sandra! FAN att inte solen lyser:(:( Jävla sverige... *åh orkar snart inte bry mig* kan det inte lika gärna bli 4 meter hög snö och 30 minus?! Hade typ inte brytt mig? Gör ett inlägg innan jag går sen. Puss 
 


Godnatt alla

Nu ska jag kolla klart på Top Model som jag missade igår. Sen ska jag göra iårdning mej och gå och lägga mig direkt! För jag är jättetrött! Imorgon ska jag inte alls på bio som jag sa i förra inlägget, jag är lite snurrig förstår ni. Vi ska hämta ut biljetterna imorgon. Det var så det va! Hoho, så jag och Sandra ska gå lite på stan. Ska inte köpa nånting utan bara kolla lite. Sen åker jag hem och så åker jag direkt till träningen! Sen på torsdag, DÅ ska jag på bio med Sandra.. på fredag.. ska jag till stan with the whole family and eat some dinner. hoho, Nu måste jag gå och lägga mig innan jag somnar här i källaren. Godnatt.


Beio

Förlåt för att jag inte har uppdaterat sen imorse, kan berätta lite vad jag har gjort idag. Först så vaknade jag klockan tio i 8. Astidigt? Hur kan jag.. Sen såg dega jag hela dagen.. städa huset, gick ut och gick en promenad (ensam?) Haha så jävla mobbad, men Matilda hade ramlat i sin trappa och vred sin fot tydligen så jag fick gå ensam! (hahahah så klumpig matilda) ^^ Okej ska inte säga nått.. ramla senast idag.. fyyy va ont det gör!! Men jag gick där solen lös, 2- var det iof. Menmen våren är snart påväg ska ni se. Sen kom pappa hem, och jag fick mina biiobiljetter! Så imorgon ska jag och Sandra på bio, asmysigt! Vi ska se trassel 3D tror jag. Tillbaka till promenaden.. ni måste testa VÅGA. Haha sköja. Nej men ja tänkte först jaba ''nej ska ja gå runt där ensam? dom som ser mig vad tänker dom? öh.. lixom'' haha men jag var tvungen!! Det var så himla fint bäder och jag hade hög musik i öronen. Man lixom glömmer allt bara går.. gick typ i skogen(H) Nej men jätteuuunderbart! Nu måste bara våren komma!!!


haha jag under städningen typ??

Bonjour

Hejsan, har ingen aning vad jag ska göra idag! Igårkväll såg vi på en humorfilm, haha den var ASBRA! Sen åt vi dipp och de, + lite popcorn för dippen tog slut snabbt! Igår solade vi ju, herregud vad skönt det var! Går inte att beskriva, det var ett speciellt solarium lite dyrare men det var det värt, för det kändes verkligen som om man låg på stranden. Jag och Matilda kände typ för att åka dit igen bara frö värmens skull! Tyvär var det asdyrt, 9 min för 40 kr!? Helt sjukt.. eller nej fresten. Det speciella var typ att man blev brunare snabbare eller nått? Eller mer.. men ja. Fick ju mycket mer konstrast iallfall! Okej ska sluta prata om det? Hehe. Ja somsagt ska jag inte göra nått speicellt idag! Så smsa om ni vill hitta på nått! SOLEN LYSER!!!! omg. Jaja vi hörs sen.

Osminkad och vacker

TILLFÄLLIGHEADER

 Detta är bara en tillfällig header, ella jag tyckte din header va suuuuperfin det vet du, men jag vill så himla gärna ha en ljus design nu till våren, du får järna hjälpa mig med den om du vill oxå! För du är jättebra! 

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Mina mål/drömmar/önskningar är ju 3 helt olika saker? Min dröm/önskning om att kanske bli tex stenrik? Lixom man kan ju inte sätta ett mål ''jag ska bli rik&känd'' Man måste ju hitta nått man vill bli känd för? Om du vill bli känd i USA kanske du måste bo där, och göra nått du älskar och brinner för? Och om du vill bli en B-kändis här i Sverige får du la vara med i Robinson eller vara med i BigBrothers? Lixom.. sånna mäniskor som tänker ''a jag har nått speciellt jag kan bli känd. Jag vet det.Lalala''
AA OCH 50 00000 ANDRA TJEJER OXÅ? hallå? Man tänker såhär, det är ju jättemånga personer som är kända, det går nog.. Men tänk det finns över 6 miljarder mäniskor i världen? Miljarder? Sådär satt jag och tänkte när jag var liten? Kommer aldrig glömma när jag låg och grät på golvet för att jag inte kunde bli känd/sångerska. Haha och mamma hade bara sagt, ''det är väldigt svårt, det finns inte många som lyckas osvosv.''Men jag trodde fortfarande att jag kunde bli känd, (hade ingen aning vad jag ville bli) Eller jo, skådespelare, sångerska och programledare. Haha sitter jag här nu och krossar alla drömmar? Men saken är den att såklart man nån gång i sitt liv tänker när man är liten att man vill bli rik känd och sådär, det vill alla nångång. Eller iallfall dom flesta. Men det är faktist inte allt?  Jag har och drömmar, jag älskar älskar när folk tar bilder på mig (fråga min vänner)  jag lever typ för Top Model, kan alla Tyras repliker. Men. Jag vet inte hurlänge jag kommer tycka likadant, men detta är såklart den DRÖM, och ett MÅL att bli modell. Kanske inte här i Sverige eller så, och jag vet att Modevärlden är inte lätt o andra länder det vet jag! Kanske som man ser det på Top Model, verkar helt underbart är det kanske inte likadant i värkligheten? Vissa äter för lite och får sjukdomar som anorexia eller bulemi? 
Men jag sitter inte och säger, ''jag kommer lyckas, jag vet det'' Man kan inte tro att man får allt gratis här i världen för det får man inte. Man kan inte bara sitta och vänta på att bli känd.. det funkar inte så. Som vissa tror? Nu låter det kanske lite som om jag inte tror på mig själv att jag kan lyckas och så, men det är faktist inte så lätt! Ville bara få ur mig detta, för är så trött när man läser på alla bloggar det där som jag sa innan.

Ja men. Min dröm då, är att bli model. Kunna resa värlen runt, uppleva världen hjälpa andra mäniskor, (om man har pengar så att säga) Få familj där ala är friska, det är det jag är verkligen önskar/drömmer om. PUNKT



meh åh

Hej, idag har jag varit med Matilda heeela dagen! Från halv 1 till, vet inte än för hon och jag ska kolla på mean girls 2! Har ingenaning hur den komemr att vara! 1:an är helt klart bäst, inget att jämnföra! Hon kommer nog strax, och jag komemr nog missa Top Model.. HM kan typ inte spela in? Eller jag vet ine hur man gör!:'( Haha vi hade varit och solat så kommer vi hem.. och ser att huset är låst! Så vi gick bak och kolla om det var öppet där, men det var det såklart inte så jag ringde mamma 1000 gånger och fråga varför hon hade låst huset!? Haha så frös vi jättemycket kunde typ inte röra oss, så lukta vi på våra goda semlor.. och räkna sekunderna tills mamma kom.. vi räkna upp till 670 typ? Jaja måste fixa dippen tills hon kommer! Puss





glad alla hjärtans dag!




HADE SPAKÄVLL IGÅR

Igår hade jag spa kväll med mamma, först duscha jag rakade benen och så. Sen tog jag hårinpackning. (vilket är helt nytt för mig?) Haha tyck det är konstigt men det är sant(a). Iallfall så massera jag in händer och fötter med olivolja och salt. Dom blir lena som babyrumpor efter! Testa! Inte svårt lixom, man brukar ha olivolja och salt hemma. Sen tog jag ansiktsmask, måla naglarna. Känner mej som en ny person typ, haha! Behövdes verkligen. Snart kommer Matilda till mig och vi ska åka och sola då somsagt. VI HÖRS!


PLANS FOR THE DAY

Hej!
Åh som sagt så älskar jag dagar som är planerade! Blir på så gott humör. Idag ska jag då vara med Matilda! Vi ska först åka och sola (vilket vi inte gjorde igår) sen ska vi väl hitta på nått annat.. sen ikväll ska vi ha mys! Vi ska köpa semlor, (dör) jag älskar semlor mer än allt annat på denna värld så ja. Sen för att vara lite nyttiga ska vi köpa chips och dipp. Nej men GRÖNSAKER och dipp faktist! hehe, lite nyttig får man la vara. Sitter fortfarande och tänker på semlor.. wah.. okej fettovarning på den känner jag.

Haha vet ni vad jag gjorde innan? Jag sökte på ''google'' på google. Hur dum får man va..?




Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

SOMMAR HELT KLART
Vad hade ni förväntat er? Finns inget bättren sommaren? 
 sena kvällar, värme, brunhet, bada, sola, äta gott,cykla till triumfglass, göra gymnastik på gäset, hoppa studsmatta, gå i shorts och linne, alla snygga kläder, och smycken, fina naglar, ALLT 
Finns inte mycket mer att säga förutom att jag hatar vinten. Vill ha sommar året om. På vintern blir jag deprimerad till och med? Jag mår DÅLIGT tack vare vintern. Nej vintern är nog inte riktigt min grej.



ÄLSKAR DESSA RINGAR

The Rock Masters – Fast Car 




Asså jag är helt kär i dessa ringarna, *love* Vill ha så jävla mycket grejer nu.. Nu önskar man att man var rik!
(Vilket jag kommer bli när jag blir stor ändå) ;)


Me myself and I.

hahah emiliaaa
de e inte alls solkrämen ?
det e uv strålar -.- ;) <3

svar: Jo asså det är faktist det! Dom har hittat nått i solkrämen, nått ämne som orsakar själva cancern!!!
IT'S TRUE. Sen om man vill tro på det eller inte är ju en annan sak(a) 

Thing.27706342.l_large


Dag 2 – Typ av killar jag faller för.

Hm.. Drömkillen är ju lång, brun snygg kropp, mörkgröna ögon, brunt hår!
Men typ av killar jag faller för dom som har humor! Det är verkligen ett måste, skulle bli pinsamt om man inte hade nått att skratta åt.. Nej men humor, och snygg.. Men det är faktist inte allt! Jag kan gilla asmånga killar med humor som inte alls är särskillt snygga. Faktist! haha. Sen så ska han inte för för 'töntig'
Tuff men ändå inte sån nivet? Alltså jag har inga speciella krav.  Omtänksam, absolut inte sitta och smsa 24/7. Det kan bli för mycket men söta sms säger man ju inte direkt nej till. SÅ SOM SAGT DÅ HUMOR!! min humor.
Juste glömde en sak! Fint léende.. så jäkla gulligt, det är typ allt om man kollar på någon som har fint leende och kollar han i ögonen blir jag typ kär direkt(;
167469_186946524655041_129255280424166_735632_2673919_n_large


Söndagmorgon

Godmorgon,
Sitter och kollar på tv-aparater till mitt rum.. Jag ska önska mig det när jag fyller år. Hihi.
Ví har redan ett ''tv-rum'' men man vill ju ha en, när båda tv:rna är upptagana? Så kan man ligga i sin säng och kolla på tv. Innan man går och lägger sig, och när man har kompisar.. Ser det som en perfekt present.. nu är det visserligen typ 3 månader kvar till min födelsedag.. Men ändå! Var precis ute och sålde GT. Det gick inte så bra eftersom många är bortresta. Idag ska jag inte göra nått speciellt, Juste!  Träna ska jag ju.
Imorgon är det alla hjärtansdag, har ingen aning vad jag ska göra!  Nått ska jag väl hitta på. Hehe. Smsar med Matilda vi ska dra och sola. Det hade vi tänkt att göra nu innan träningen. Få lite färg och så bara.

På tal om solarium. Man får inte cancer av att sola, det är solkrämen det är nått i. Det är faktist sant, elelr det är väldigt säkert att det är så. (ska inte vara sån som frösvarar mig) Men det är faktist så farligt. Vill inte ha brun-utan-sol fläckar på hela kroppen.. nothanks! Puss
Tumblr_lfj66kzzul1qa97i0o1_400_large

javet.. javet..

jag: 'Tar en glass och går och sätter mig i soffan'
mamma och pappa: du lägger tillbaka den där glassen NU.
jag: nope ''slickar på den''
mamma och pappa: Jo det är är din 5 glass, du lägger tillbaka den nu. Det är farligt.
jag: öh? ne aldrig i livet
rebecca: EMILIA KOMMER BLI TJOCK NANANA
mamma: nej det handlar inte om det, det blir för mycket socker!
emilia: A SKYLL PÅ DET!! ERKÄNN BARA ATT NI INTE VILL ATT JAG SKA BLI FETARE?!



TRIUMF

Hellu, kl är redan 20 över 10..? Iallfall var med Matilda och Sandra idag, vi åkte till triumfglass. Eller ja, Sandra åkte. Jag och Matilda tog vår första cykeltur för första gången på året! Assönt, kände att jag var tvungen att komma ut, vi bor typ lite på landet. Fast ändå inte, och solen lös. Det var verkligen underbart.. Vill ha en cykel!!










Bilder från i fredags.

Sötnosarna Nor och Linnea kom vid halv 8, sen ringde jag Ella och hon kom efter 3 min typ, sen kom Sandra. Vi snacka och tog ansiktsmask, och snacka massor. Haha, Hade askul. Älskar er.  

Tycker jag är assnygg på denna bilden..håller på att blunda och allt!! Hah fyfan va ful jag ä.

GOCH VA SNYGGT


herrejisus vad snyggt! Hitta denna bilden på Linneas blogg.  
Måste ta hål där upp innan sommaren. Tänk shorts, en blus, ringar och detta örhänget.. *love*


Svar

          Vart har du köpt jackan ? :)
          Snälla svara ! (L)

          svar: Skinjackan rä köpt på bikbok, inte nån jättedyr speciell.. 500 kanske? ;)

          Va tkr du om hunter stövlar?

          svar: Jag tycker dom är fina, och vill köpa sånna. Men tycker det är onödigt nu när   dethåller på att bli sommar, då köper jag hällre converse nu till våren!




Trassel


Vill jättegärna se trassel! Ska på bio någon gång nu på lovet. Och typ, 4 gånger till. Haha nejdå, ska inte göra slut på alla biobiljetter på ett lov! Noway. Den verkar jätterolig, och jag som älskar disney.. Så säg till om ni vill se den med mig!! snarast..


Drar nu

Jag går nu!
Jag Matilda och Sandra åker iväg till triumf och käkar glass! puss.



saknar dig..

Saknar dig om jag ska vara helt ärlig, mår dåligt av att jag har varit så himla elak och kaxig. Satt och tänkte på hur himla snäll du är mot mig, du är verkligen min bästa vän. Och ja, jag är lite sur fortfarande och så och ibland går du mig på nerverna..
Men vi har så himla kul, och sommaren, vintern, liseberg, varberg, alla kvällar hos varandra. Och jag vet ju att vi kommer bli vänner igen, men ändå känns inte bra på nått sätt. 
Känns inte som att vi är så lika trotts allt..
(såg texten du skrev till julia) Och a.. men ja. Förlåt.
Hatar att vara ovän med dig!
 
älskar dig.



Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

1. Jag har lätt att få vänner.
2. Jag älskar mat, om det är nått jag gillar kan jag äta mig äckligt mätt!
3. Jag är mörkrädd, hatar att gå ensam hem på kvällarna. Det var faktist förra året jag riktigt lärde mig att våga gå hem när det är mörkt! Haha jagevt jättetöntigt, men jag gillar inte när jag inte vet vad som finns runt omkring mig.
4. Jag är beroende av datorer.
5. Min dröm är att bli model.
6. Jag älskar sommaren, HATAR vintern mest av allt.
7. Jag är en väldigt lugn person, kan man inte tro. Men jag typ älskar att ta hand om mig själv, läsa böcker ha tjejkväll istället för fest (a)
8. Jag ogillar folk som röker, det är så jävla äckligt så jag vet inte vad!! Man luktar illa, man dör i förtid, får äckliga lungor. Nej fyfan, om jag skaffar en kille och han röker dumpar jag han direkt, euw. Och så är det lite för att jag är rädd för att bli som min farfar, jag såg honom alltid ligga eller sitta med en 1.5 meters hög aparat jättefet, och inte kunna andas. Och min faster som hostade blod och slem på nätterna för att hon rökte osv. Sånej tack. (som tur är insåg hon att hon var tvungen att sluta)
9. Jag tycker jag är mullig, och får typ panik om jag sitter vid datan tex för länge, då måste jag röra på mig. Haha? (tro inte att jag har någon slags ätstörning) För det har jag inte. Som sagt jag äter som en pappa.. typ?
10. Älskar mina vänner och vet att jag måste ta vara på dom. Man lever bara trots allt en gång.

så jäkla brun, denna är INTE redigerad så ni vet.




Haha nu kör vi

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – Typ av killar jag faller för.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

Nyvaken

Godmorgon, känner för att gå ut och hitta på något idag! Typ stan eller så, solen skiner ju!! Blev jätteglad, för då smälter snön och isen, och det blir snabbare vår, + att man mår såhär mycket bättre! Så om någon har lust att hitta på nått smsa! Vet att mina kompisar inte gör nått spciellt, haha(a)
Btw, vet ni?! Jag hade 110 besökare igår! Jättebra början(; Hoho. Asglad! 

Kolla solen, var tvungen att ta i ett sånt fönster för annars kan ni se vart jag bor! (nu kanske det bara är vänner som läser) men jag håller mig till den säkrna sidan ;)
 
haha gulligt av mig.. NYVAKEN bild kan jag bara säga dig!! ser inte klok ut.. menmen
Och lägg märke till min söta pyjamas *^^


www.ellabystroms.blogg.se

Ella gjorde den här fina headern till mig! Tack bästa vän.

Tack tack tack tack. ♥


allt var så lätt

Allt var så lätt när man var liten? Eller hur.. Man brydde sig inte om hur man såg ut, kläderna man hade var inte jättejätteviktiga,tanken att man hade fett på kroppen fanns inte i tanken. Man gick ut i vad man kännde för. När jag var liten, på sommrarna var jag uppe i/på skogen/berget och lekte med djur som inte fanns. Jag och mina kompisar var allitd uppe i skogarna på äventyr typ? En gång så gick vi upp en lång gåväg som gick upp till ******* och på vägen upp dit fanns det en bäck, och detta var meningen att vi skulle göra. Så vi går ner hela bäckvägen, kommer ihåg denna dagen så väl. Min kompis syrra ramla och börja gråta, vi hoppade från sten till sten, haha tog oss i grenar! Detta var farliga grejer, tillslut kom vi ner alla var blöta det var varmt och vi var barfota. Så himla härligt! Vi drack tilloch med vattnet i bäcken?! ''för det var natuens rena vatten'' Haha tönt, och man kom alltid hem med smutsiga fötter och ben. 
När jag var liten var jag den personen som lixom alltid hade vänner nära sig, var väldigt bossig men ändå den snälla! Lixom den mogna, för jag lekte väldigt mycket med äldre personer. Och jag var lixom ''fjaskot'' visade röven på min mormors 60-årskalas, glömmer aldrig jag fick sååå mycket skäll! Jag var verkligen inte blyg, kunde prata med gamlingar på bussen, det var alltid jag av min kompisar som ställde frågan: ''är ni kääääära?'' Osv, så jag försökte alltid vara i centrum, min pappa har gjort mig lite sån, typ ''emilia du är så vacker så kreativ lalal, (som alla pappor) Men typ (min säng var skönaren Annies) massa sånt.. detta är jättesvårt att förklara!
så jag skröt väldigt mycket jag var bäst var den roliga pajasen i familjen. Och aa det har gjort mig lite till den jag är idag. Som tur är, har jag mina vänner som har lyckats ändra på mig, och jag är tacksam för det! Haha, men ja.
Jag älskar mitt liv och jag är så lycklig. Har världens bästa familj/vänner. Älskar er alla!

haha oj pappa, en lyckad bra bild??







Haha hur fan kunde jag?


Hur kunde jag få ihop detta.. jag som kan svenska språket så väl? Alla skratta asmycket:(
Haha! Jag med i ochförsig;)

förhandsvisning..



Hemma

Fyfan va skönt! Nu är det lov! Är så himla glad nu..
Jag och ella kom precis hem från Godistappen. Köpte lite godis till ikväll! Vi alla tjejer ska vara med varandra idag. Kommer bilder, vi ska ha massa ansiktsmaskar, ångmaskin bl.a. Mysigt! Kommer blir askul! Vi ska typ vara hos mig? (vill egentligen inte det) Men jag måste offra mig nångång!? Om ni kan någon annanstans så säg till!

Btw, min design kommer nån gång under lovet, så snart som möjligt! Inte kul att läsa en blogg som inte har någon design!? Tycker iallfall inte jag. 
 


muums


  


ny blogg!!

Hej, gör en egen blogg för Victoria ville tyvär inte ha en blogg med mig längre. Och vi bråkade enligt henne.
Men ska försöka uppdatera här så mycket jag kan, vara mer aktiv här än på guapas! Anledningen till att jag inte bloggar på guapas är för att jag inte fick för Victoria för det var hennes blogg.. Speciellt för det var ju hon som lämna mig. Menmen. Skiter i det nu.
Nu sitter jag här i skolan, har egentien musik, men ja. Idag fyller Matilda 14 år!! Checka hennes blogg som hon har tillsamans med Nor. Sen efter skolan ska jag och Ella åka till 4-gott. Yummi.. Och det är lov idag! Ska inte göra nått speciellt, ska vara med mina underbara vänner! Ella ska tyvär till Sälen:(
Måste gå nu. Ha det bra!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0