hej bloggen

Tjena alla mina 3 läsare! Kände för att blogga lite granna. Man har ingenting att göra annars! Har varit helt tomt.. Men igår iallfall så var det alla tjejerna dådå, jag Nor Matilda Ella Sandra Sanna Danni (linnea som gick till en annan tjejkväll efter en timme) 
ASGRYM kväll, måste jag säga! Fyfan vad kul vi hade! Älskar er alla så sjukt mycket!
Vi är som en stor familj, vi gör typ allt tillsamans! På söndagkvällar när vi bara hänger dagen innan skolan, alla tjejkvällar. Ni betyder så sjukt mycket!  Man tänker inte på det, men vi är verkligen så himla tajta och kan säga allt till varandra. Åh till sommaren ser jag verkligen fram emot när vi ska (har jag bestämt) Ha massa tjejkvällar ute på kvällarna. Sen varma sommarkvällar. ♥
Kan berätta lite kort vad vi gjorde: Först så kom alla till Matilda så lagade vi tacos, (euw) typ helt galet alla typ tappa grejer, den rivna osten åkte ut på hela bordet 3 gånger typ. Haha! och Lite så andra såser som blev nerslängda på golvet. Sen så åt vi asycket så alla var proppmätta. Sen stack vi hem till Nor och hade askul, söta Nor hade typ förberätt allt, (naw) så satt vi och åt godis,chips,tårta mm. Så jag hållde på och spy!! Var såhär nära.. Jag och Ella hade lite vattenkrig, och kolla på film gjorde vi oxå.. Jag Sanna och Ella bråka och slog varandra (som vanligt vi ska alltid bråka HAHA) och mycket mycket skratt blev det gott om! Gick la hem typ vid 11 ungefär. Sen satt jag bara hemma och dega restan av kvällen tills jag var så trött att jag var tvungen att gå upp och lägga mig, mina ögonlcok vägde TON.
Idag vet jag itne vad vi ska hitta på, jag och Ella ska åka till myrins iallfall och köpa band och sånt till rosetter vi gör. Om ni vill köpa komentera detta inlägget! 
En kostar 50-60 kr. Två kostar 80 kr.



Några vi har gjort, kommer göra mycket snyggare nu för detta var våra första så ni vet!
även om man inte går i cheerleading får man såklart köpa ändå)
Pusssss


Kommentarer
Postat av: emelie

Jag skulle vilja!!

2011-02-26 @ 12:07:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0