hej, världens sämsta uppdatering jagvet

Hej
Idag efter skolan gick jag och Ella av vid allum och köpte godis! Kände för det den sista februari. Hihi, nu är det hård träning som gäller! Och inget godisätande! För jag ska bli smal smal smal. Och kommer inte träna bara för att bli smal. Utan för att jag har så himla mycket energi, är egentligen inte den som ligger i soffan eller sitter vid datorn. När man var liten kunde man det för då var man ute på alla raster och lekte av sig, men nu sitter man ner.. Och då när jag kommer hem så har jag ingenting att göra så jag sätter mig vid tvn och äter? Är inte nog inte den ända som har det så. Vissa kanske gillar det, men inte jag!! Älskar att röra på mig.. så!

Igår dåså, var det träning. ASTAGGAD till DM nu, längtar så mycket så jag vill bara att tiden ska rinna iväg nu! Ni förstår nog inte hur mycket jag längtar! Helt sjukt.. tjatar om det varje dag i skolan med Ella, haha!
Juste på tal och cheerleading, så sa Ella att hon hade fått massor av nya beställningar, GOODIE. Jättekul att göra faktist, och dom blir jättefina! Kontakta gärna oss om ni skulle vilja ha en! Nu ska jag sitta här en stund till, och inte göra nått! Tyvär, min tråkiga liv. Har aldrig några läxor heller? Inte för att jag vill det men, man har inget att göra på dagarna! Har inte lika ont i min svanskota längre, så kommer nog vara med helt fullt på träningen på onsdag! YES:):):)
Känner mej jätteotränad har inte stretchat på.. vad e det? 1 vecka.. 3 träningar.Det suger, och jag har inte kunnat stå på händer i mitt vardagsrum som jag brukar.. haha! Oj speciellt, men a. Så känner mej som en FET KLUMP

jaja, puss hörs sen!Kommentarer
Postat av: annie

vart kommer dina jeans på bilden ifrån? :D

svara gärna i bloggen!

2011-03-01 @ 12:04:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0