Hjälp mig.. !!

Typ i början av skolan så lovade pappa mig att jag skulle få en dator om jag lixom nivet, fick bra på prov och såntdär, och skötte mig. (vilket jag redan gör) men lixom plugga om det är prov och så. Och terminen börjar lida mot sitt slut.
Så iallfall nu så kommer han ner och frågar om vi inte skulle få en dator i skolan i 8an ändå så det var onödigt, (vem behöver två datorer?) Och vad jag ville ha istället för en dator. Och jag har allt jag behöver och vill ha lixom. Mitt rum skulle jag iof vilja göra om. Men inte helt, typ lite smågrjer bara. Och tv ska jag önnska mig när jag fyller år. Så jag har ingenaning vad jag ska att jag vill ha!! Hjälp mig!! 

Men en resa skulle ju inte sitta fel iof.. Typ med mamma eller pappa bara nån vecka i sommar typ. hihi. 

Iallfall idag ska jag till myrins med Ella. Jag och ella ska iallfall köpa band till alla rosetter som jag redan har skrivit men a, sen ska vi åka och köpa massa massa godis!!!
ÄR ASTAGGAD, för jag och Ella ska båda skaffa godislöfte och börja träna ju. Så i hela mars kommer jag inte äta nått godis eller nånting! buhu.. Så det måste ju bli ett stort avslut!" 

Tumblr_lh80bixxmt1qc0dx7o1_500_large
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0