SKREV JAG DETTA.. nej?? eller..

Jag och Sandra i stan igår! Berättade jag om denna dagen? Har inget minne av att jag har gjort det, så jag berättar lite kort. Först så gick jag upp åt frukost, och innan jag gick till bussen ladda jag ner appen Whatsapp så jag och VIctoria sitter och göra videosar om vad vi gör hela tiden! Rätt så intressant!
Iallafall, jag och Sandra gick runt lite, hittade världens finaste tunika.. åh ja dör! Måste ha den.. Och så åt vi glass på mc. Sandra kollade efter jeans, men köpte inget. Det var svinkallt, typ snöstorm och jag ville dö just dom minutrarna! Fyfan alltså! Jaduu.. vad gjorde vi mer? Typ satte oss på världens konstigaste resebuss typ? För att komma till Bergakungen, hämtade iallafall ut biljetterna ochså. Och idag ska vi se trassel!! Kom på det imorse.. jag ba.. ''juste det är torsdag!!'' Sen åkte jag iväg till träningen, det var jättekul träning, jag och victoria.. ja vad gjorde vi, skratta åt nått jättemycket, kom inte på vad det var.. eller det gör vi iof alltid men ändå!

Här får ni bilderna från igår!

Kommentarer
Postat av: matilda

Var med och tävla om en bloggfråga inbjudan hoss mig här : http://matildacarolinee.blogg.se/2011/february/bloggfraga-tavling.htmlLYCKA TILL ;*

tävlingen avslutas 1 mars :)

2011-02-17 @ 13:42:37
URL: http://matildacarolinee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0